مشارکت دبستان تربیت در پویش جمع آوری باطری

* مشارکت دبستان تربیت در پویش مردمی جمع آوری و بازیافت باطری های خانگی *

باطری ها از جمله پسماندهای خیلی خطرناکی هستند که به دلیل حجم کم و اقتصادی نبودن ، تفکیک نشده و به مراکز دفن ارسال می شوند.
باطری ها به دلیل داشتن فلزات سنگین و سمی بودن ، تهدیدی جدی برای سلامت جانداران و انسان هستند و چون فلزات سنگین از بدن موجودات زنده دفع نمی شوند ، با تجمع در بدن آنها ، می توانند تاثیرات دائمی بر سلامت آنها به همراه داشته باشند .

انجمن های محیط زیستی شهرستان لاهیجان در یک طرح هماهنگ با همکاری موسسه خیریه طلوع سبز گیلبام و با همیاری فعالان محیط زیستی ، درصدد جمع آوری انواع باطری های خانگی و ارائه به یک شرکت بازیافتی هستند.
شما نیز می توانید با دریافت برچسب مخصوص از آدرس های زیر در جمع آوری عمومی باطری خانگی مشارکت نمایید.

🔋مراکز دائمی جمع آوری باطری های خانگی و ارائه ی برچسب و پوستر پویش :
👈خیابان ۲۲ آبان ، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان . تلفن : ۰۱۳۴۲۲۲۳۰۰۶

☆☆《 لازم به ذکر است که دانش آموزان دبستان تربیت می توانند باطری های مصرف شده ی خود را جمع آوری کرده و آن ها را به مدرسه تحویل بدهند تا از طریق دبستان تربیت به مراکز بازیافت باطری منتقل شوند .》☆☆*

آدرس: لاهیجان، خیابان نیما، نیما 15 ، پلاک 18

ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 الی 13:30