آمادگی و دبستان غیردولتی تربیت ، از مدارس معتبر و سرآمد شهرستان لاهیجان در مقطع ابتدایی می باشد که در سال (۱۳۷۴) توسط ابراهیم فلاح حسن پور و همسر ایشان مرضیه شاملی تاسیس گردید .

فعالیت این واحد آموزشی تا سال (۱۳۹۶) شامل تمام پایه های تحصیلیِ مقطع ابتدایی ( اول تا ششم ) می شد ؛ اما در سال (۱۳۹۷) با صلاحدید موسس ( آقای حسن پور ) و جهت رفاه و راحتی بیشتر دانش آموزان ، بهره مندی از فضای آموزشی بیشتر و افزایش راندمان و بازدهی آموزشی ، دوره ی اول و دوم ابتدایی از هم جدا شدند و در دو ساختمان مجزا با مدیریت جدید به نام های تربیت و تربیت ۲ به فعالیت خود ادامه می دهند .

دبستان تربیت شامل مقطع پیش دبستانی و دوره ی اول ( پایه های تحصیلی اول ، دوم ، سوم ) ، دارای ۹ کلاس درس ( ۱کلاس پیش دبستانی ،۲کلاس اول ،۳کلاس دوم و ۳کلاس سوم ) و در مجموع تعداد ۲۰۰ نفر دانش آموز می شود .

این مرکز آموزشی با مدیریت خانم مرسده فلاح حسن پور ، در محیطی امن و بانشاط با کادری مجرب و دلسوز ، با تلفیق روش های سنتی و نوین آموزشی در جهت تربیت و پرورش فرزندانی آگاه و مسئولیت پذیر و اخلاق مدار تلاش  می کند .

از نقاط قوت دبستان تربیت ، می توان به آمار بالای قبولی دانش آموزان ( به صورت فردی و گروهی ) در طرح های پژوهشی همچون طرح جابر بن حیان ، رشته های ورزشی ( شطرنج ) و همچنین مسابقات قرآن اشاره کرد .

علاوه بر این ، دبستان تربیت در زمره ی مدارس اجراکننده ی طرح های محیط زیستی از جمله تفکیک زباله های خشک از تر ، جمع آوری درب بطری ، جمع آوری کاغذباطله ( طرح کاغذ زباله نیست ) و تنها مدرسه ی فعالیت کننده در زمینه ی تولید کمپوست ( کود گیاهی از زباله ی تر ) و همچنین مجهز به کتابخانه ی مجزای کودک و محیط زیست در بین مدارس شهرستان لاهیجان می باشد .

اگرچه این مرکز آموزشی جزء مدارس غیردولتی محسوب می شود اما به پرورش دانش آموزان با تکیه بر روحیه ی نظم و قانون مداری براساس هنجارهای اجتماعی و همچنین رشد و شکوفایی علمی آموزشی دانش آموزان با توجه به استعدادهای فردی و نیازهای حال و آینده ی آن ها ، تاکید دارد و با بهره مندی از خردجمعی و همکاری بین اعضاء و استفاده از مشاوران باتجربه و برگزاری کارگاه های آموزشی براساس اصول روانشناسی کودکان در مسیر رشد و تعالی همچنان در حال پیشرفت است .

آدرس: لاهیجان، خیابان نیما، نیما 15 ، پلاک 18

ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 الی 13:30