روز معلم بر همه ی معلمان گرامی باد

با شنیدن نام مدرسه ، اولین کلمه ای که بعد از آن به یادمان می آید ، معلم است .
همه ی ما بهترین سال های زندگی خود ، سال های نخستِ شکوفایی ذهن و شکل گیری شخصیت مان را در مدرسه و دوران تحصیل مان گذرانده ایم و از دوران مدرسه و معلم های زحمتکش و عزیزمان خاطرات زیادی داریم .
معلم کسی است که با کلام ، رفتار و حتی نگاهش هم شخصیت کودک را می سازد و هم به او می آموزد .
خانم شاملی عزیز برای دبستان تربیت هم یه معلم دلسوز و فوق العاده بود و هم یک مادر مهربان و زحمتکش .
او با عشقی وصف ناپذیر ، تمام سرمایه ی عمر و جوانی اش را از ابتدای تاسیس دبستان تربیت ، صرف آموزش و پرورش دانش آموزان نمودند .
رفتار او با دانش آموزان همواره زبانزد همگان است .
او با حالت چهره اش ، با نگاهش ، با رفتار و کلامش با بچه ها صحبت می کرد .
او نمونه ای از یک معلم قاطعِ مهربان بود .
او عاشقانه و با انرژی تمام نشدنی در مدرسه کار می کرد و به دانش آموزان رسیدگی می کرد .
حتی زمانی که به خاطر بیماری اش دیگر نمی توانست همچون گذشته فعال باشد ، باز هم به مدرسه می آمد و با دلسوزی و مسئولیت پذیری مثال زدنی اش به تمام کارهای مدرسه نظارت داشتند .
خبر درگذشت خانم شاملی عزیز ، برایمان دردناک بود .
افسوس که حالا دیگر در بین ما نیست .
صد حیف که انسان های خوب ، زود از این دنیا
 پر می کشند .
زنده باد معلمانی که چشم های ما را به دنیای اطرافمان بینا کردند و ذهن های ما را به آموختن ترغیب کردند .
معلمانی که با محبت مادرانه ، همواره دلسوزانه به آموزش و پرورش کودکان پرداختند .

روز معلم بر همه ی معلمان گرامی باد .
روح خانم شاملی عزیز ، 《 معلم و مادر همه ی دانش اموزان و پرسنل مجموعه ی تربیت 》، در آرامش ...🌹

آدرس: لاهیجان، خیابان نیما، نیما 15 ، پلاک 18

ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 الی 13:30